CactusWiZard ja sen elämä

Elämää, ja jotain lisukkeita.

Kuka?

leave a comment »

Tätä blogia kirjoittaa vuonna 1990 syntynyt nuorimies Keravalta, netissä useimmiten tunnetaan nimillä CactusWiZaRd tai CWiZ, mutta oikeassa elämässä tunnetaan nimellä Valtteri.

Harrastuksiksini tällä hetkellä voisin mainita vanhojen Nokialaisten keräilyn ja sosiaalisessa mediassa hengailemisen. Muutama vuosi aikaisemmin harrastuksiini kuului myöskin rumpujen soitto, mutta se oli pakko lopettaa vuonna 2008 ajan puutteen ja Espooseen muuton takia. Sittemmin muutin takaisin Keravalle, mutta rahaa ei ole löytynyt harrastuksen jatkamiseksi.

Musiikki on kuulunut aina elämääni muutenkin kuin rumpujen soiton kautta, ja tätä nykyä kuuntelen melkein aina kotona ollessani musiikkia Spotifysta tai Youtubesta ja satunnaisesti Mikseristä. Eniten tulee kuunneltua metallia ja konemusiikkia, mutta kyllä sitä silloin tällöin tulee muutakin musiikkia kuunneltua.

Musiikin soittamisen lisäksi olen silloin tällöin väsännyt kotisivuja lähinnä omaksi ilokseni vuodesta 2006. Osaan HTML:ää, xHTML:ää ja CSS:ää, ja pyrin aina mahdollisimman validiin koodiin ulkoasussa. Mikään maailman paras en ole, mutta kyllä toimivia ja selkeitä ulkoasuja saan aikaiseksi, paitsi että ainoa mitä en osaa on ulkoasujen tekeminen Photoshopilla tmv., joten kaikki ulkoasut jotka teen, on suht yksinkertaisia alusta loppuun. Eli en oo mikään velho kuiteskaan.

Written by Vesa-Valtteri

17.8.2011 klo 18:52

Jätä kommentti